De onbekende Cycladen

2018


Terwijl ik druk bezig ben met het opvragen van allerlei offertes voor de vakantie van 2018, komt er onverwacht een mail binnen met een reis die mij gelijk aanspreekt : eilandhoppen op onbekende cycladen eilanden. Yes, dit is het helemaal!!

Alle mogelijk bestemmingen worden gecanceld en ik verdiep me meteen in deze onverwachte nieuwe bestemming en word enthousiast, wat ik overbreng op Ton.

Ik stuur meteen een mail naar de reisorganisatie. De volgende morgen lijkt het me nog steeds super en ik bel meteen maar even op voor een offerte. De enthousiaste medewerkster weet me te overtuigen dat ik moet boeken. 

Dit wordt het reisschema:

Kea: Als Marmarei Villas

 

 

 

 

 

 

 

Kythnos: Porto Klaras

 

 

 

 

 

 

Sifnos: Sifnaika Konakia hotel

 

 

 

 

 

 

Milos: Santa Maria Village

3 gedachten over “De onbekende Cycladen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *