2023- Cruise Canarische Eilanden.

december 2022

Wat een zin heb ik hier in. Na 3 jaar eindelijk weer eens met het vliegtuig, alhoewel je daar niet altijd blij mee hoeft te zijn tegenwoordig. Ik heb er lang over getwijfeld, vanwege eventuele coronamaatregelen die nog steeds gelden op vele cruiseschepen, maar we zien wel is ons motto nu.

We vliegen dus naar Gran Canaria, waar het cruiseschip op ons ligt te wachten. Afhankelijk van onze vliegreis kunnen we wellicht Las Palmas de Gran Canaria nog bezoeken. de rest van de route is als volgt:


1 Las Palmas, Gran Canaria
2 San Sebastian de La Gomera.
3 Santa Cruz de La Palma
4 Dag op Zee
5 Arrecife, Lanzarote
6 Corralejo, Fuerteventura
7 Santa Cruz de Tenerife
8 Las Palmas, Gran Canaria

3 gedachten over “2023- Cruise Canarische Eilanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *