2023 Kerstcruise naar de Oriënt

september 2023

Als we er achter komen dat onze kinderen en kleinkinderen allemaal minstens 2 weken weg zijn met de feestdagen, besluiten we onze week naar de zon in januari naar voren te plaatsen en iets te boeken met Kerstmis. We hebben graag mooi weer, de Canarische eilanden hebben we vorig jaar al gedaan. Dan komen er al snel heel veel cruises naar de Oriënt op het scherm. Waarom niet? Het is een keer totaal wat anders. We informeren bij mensen die er al verschillende keren geweest zijn en door hun enthousiasme en verhalen, besluiten we te boeken.

Het programma is als volgt:

nachtvlucht met Emirates naar Dubai

2 nachten een hotel in Dubai

1 week cruisen vanaf Dubai naar Abu Dhabi, Doha en Muscat.

vlucht naar Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.