Een gedachte over “Sicilië

 1. patricia

  Hallo Ton en Ine,

  Wat een leuk reisverslag hebben jullie geschreven. Heel herkenbaar.

  Wij zijn voor 4 jaar terug aan de westkust geweest. En 2 dagen naar de oostkust. Onze kinderen waren toen 3 en 6 jaar. Maar hebben toen tranen met tuiten gehuild toen we terug gingen. (mijn dochtertje en ik). Zo erg had Sicilie mijn hart verovert. Nu zijn de kinderen 10 en 7 en dit jaar gaan we weer terug.

  Nu aan de oostkust 2 weken en 4 dagen aan de westkust (memories ophalen).

  Ik heb een aantal vragen.

  Vorige keer zijn wij met eigen auto gegaan. Overtocht met de boot. Nu gaan we vliegen en auto huren. Hebben jullie advies bij welk verhuur maatschappij wij beste kunnen boeken. Wij willen wel boeken zonder eigen risico (gezien rijstijl van de sicilianen).

  Nog verdere tips wat we echt moeten gaan zien of doen. Buiten de etna en toarmina om

  Nu is jullie verhaal gelezen heb, kan ik bijna niet wachten om weer te gaan. Zo heerlijk eiland vind ik.

  Graag hoor ik van jullie.

  Mvg Patricia Holtkamp

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.