2 gedachten over “Rhodos

 1. Marianne

  Hoi Ine,
  Zit net jullie mooie foto’s te bekijken,mooie plekjes dat zeker! Maar….wat een veranderingen,jee in Kamiros zaten wij ooit ook eens te lunchen waren de enigen en de eigenaar van het tentje riep ons om de vis aan te laten wijzen die we wilden eten.En dan overal hotels en niet zulke kleintjes ook,en ligbedden met parasollen rijen dik! Logisch,logisch maar toch….Wij waren er in september 1980…dat was andere koek.Het is een “wonder”dat jullie nog ergens alleen op ’n foto staan! Mooi ook het zuiden met die twee grote stranden lijkt wat op Elafonissos op zuidwest Kreta.Zal ze (foto’s) nog weleens vaker bekijken met de mijne ernaast.
  groetjes Marianne

  Reageren
  1. ine Bericht auteur

   Hoi Marianne, Wij zaten nog in het zuiden. Rondom Rhodos stad was het helemaal hotel na hotel en allemaal even gigantisch. Het is een toeristisch eiland ja, maar in het zuiden viel het reuze mee hoor.Wij reden op een aantal wegen helemaal in ons uppie. Ik geloof best dat het een enorm verschil is met 1980, ook Griekenland verandert.
   Groetjes Ine

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.